jcb 4cx

Pro přístup k diskuzním fórům musíte být přihlášeni. To můžete provést zde

Autor Zpráva

paja- cz

08. únor 2010 18:59:12

jo jo, nechávám hlavně na volno protáčet zadní kola, aby se ohřála převodovka 10-15min! než někam dojedu, zbytek mašiny je ohřátý

Jan Křesťan

08. únor 2010 20:02:16

pan Mach neni bagrista, ale preci Pan Podnikatel, on je nekdo, ten preci blikat nebude, az pojede s bagrem JAK ON CHCE a neco se na stavbe sestreli, pokud ji tedy neodmitne, on si preci vybira, tak pak bude cucet az bude platit skodu apod, pritom blba zarovka v majaku v provozu usetri tolik starosti a trablu, majak oznacuje omezeni ci nebezpeci, proto tam je, to vam pomuze z problemu, kolega jel po stavenisti na parkovisti, vletel mu tam osobak, byt byl oznacen prujezd stavenistem, prijeli VB, koukli, zeptali se svedku zda blikal, ty to potvrdili a skodu hradil ridic osobaku, resp hradil akorat tak sam sobe, s bagrem to ani nehnulo.

Ja jsem rozparal skodovku, ktera me podjizdela,byt kluci zastavili dopravu jak rika zakon, nalezite pouceni, prislusnici prijeli na zadost ridice skodovky, ty pokrcili rameny, ze ma smulu, pac jsme nic nezanedbali a ridili se predpisy, tak jsem z toho byl venku. Stacili 2 panaci a majak.

Pavel Dušek

prozatimni stroj 303,5c cr

08. únor 2010 20:08:03

pekne pribehy nastesti ve prospech strojniku jinak ja nechavam masi slapat 20-30min tak snad cajk ale s tema kolama to neni spatnej napad zkusim a neber to jako opiceni Popino jinak tuhle sem vyjel a telesko na podkopu mi po ceste se sam vysunul coz se mi stalo uz jednou ale to sem stal cim to je?ted uz ho zajistuju predtim sem ho vysunu pred stanim prez noc tak aby se lzice zaprela o zem a kdyz sem ho zasunul tak se mi pomalu vysouval tak sem ho zasoval dokud se neudrzel

Baguu .

08. únor 2010 20:09:51

Jan jojoo přesně tak jsem rád že je více příznivců blikat než jak pan Mach

Zdeněk Málek

08. únor 2010 20:30:25

Ahoj kolegové,není to úplně jedno s tím majákem,já osobně blikám (přijde mě to logické abych byl víc vidět) a ostatní taky aspoň tady v Pardubicích a jestli někdo blikat nechce je to na něm. Paja-cz : dostaneš se tam u Vás na horách taky na uklízení sněhu nebo to všechno seberou OK služby z Pece

Málče

jan k

08. únor 2010 21:30:36

http://www.bagry.cz/cze/forum/stavebni_stroje/oranzovy_majak

http://bagry.svet-stranek.cz/

paja- cz

08. únor 2010 21:43:18

pro málek:

zdravím,já se v Peci na vyhrnování sněhu moc netlačím... znáte všichni jak se chová bagr na sněhu, musel bych mašinu obéci do řetězů a modlit se že ho v mrazech nastartuji... výdělek nic moc a riskovat že se někde sklouznu a odřu nějakého němčoura v mercedesu,to mě neláká! bagřík spí v garáži 20km od Pece a je mu fajn, těší se na jaro... jen at si kluci v o.k.služby užijou

Zdeněk Málek

08. únor 2010 21:50:14

pro Paja - cz: přece jenom tam u Vás máte zimu,já z Pardubic to znám jen z obrázku nebo když si jedu k vám zalyžovat,minulý týden jsem tam byl zrovna dvakrát.

Málče

paja- cz

08. únor 2010 22:22:30

tak to jo!!! už jsem si říkal odkud se známe... U nás je to vše spíš na frézu, s traktorem bych toho moc neudělal.
jinak já taky neblikám, ale asi to bude tím že nemám maják poslední jsem rozbil o větev , ale jsou situace, kdy je to potřeba i při obyčejném přejezdu. u nás je casta ve stromové áleji, kde to je uzké a když proti mě ve tmě vyjede kamion, tak se vyhýbáme tip top. kdybych blikal, dám mu najevo že jsem třeba široký! přeci jen za tmy není vidět plná šíře traktoru...
jsem taky pro maják, nadruhou stranu se směju, když vidím borce jak bliká ve dne na široké cestě

paja- cz

08. únor 2010 22:26:46

podle zákona se nesmí nic převážet při přejezdu v přední lopatě, také to dodržujete??? nedokážu si představit že bych si nemohl vozit sebou lopaty. kolikrát mam vpředu tak plno že musím naložit i podkop

Pavel Mach

09. únor 2010 08:03:54

Jan Křesťan
- Ano dělám si co já chci a práci si opravdu vybírám. Nebo vy tancujete jak jiný píská???? Nebo berete všechnu práci za každou cenu??? Mimochodem at blikáte nebo ne tak to nemá vliv na to jestli případné škody pojištovna plní nebo ne. Když nedáte přednost na stopce a do někoho to narvete tak taaky pojištovna z vašeho ručení škodu zaplatí ač je chyby na 100% na vaší straně a porušil jste předpisy. Od toho je to pojistka.

ludek krupauer

09. únor 2010 08:15:08

To asi nedodržuje nikdo ani já ne a někdy co se vejde.
A jinač Pavle už je to tady nevýhoda oproti pákám nemužeš jim věřit představ si že tam máš člověka a samo ti to
spustí nebo nevypne je problém hned.Nejsi sám kolega Aleš stejný problém.

ludek krupauer

09. únor 2010 08:24:16

p.Mach Když si práci vybíráte kdeže bydlíte u vás asi není žádná konkurence.
Já jen že bychom tam mohli najet z našima bagry.

Ramon Ramon

09. únor 2010 09:59:39

Dobrý deň,potreboval by som poradiť ohľadom kúpy stroja.Robím v lese cesty starým DT75 a chcem ho vymeniť za niečo iné,najlepšie by bolo dozér s podkopom,ale neviem,či existuje.Bol by som rád,keby sa ozval niekto,kto takisto robí cesty v lese s niečím podobným.Ďakujem

Pavel Dušek

prozatimni stroj 303,5c cr

09. únor 2010 11:46:59

tak s lzici jezdim kolikrat s plnou treba ted v nedeli sem vozil myslivcum krmivo pro srnci ke krmelcum tak mi narvali plnou lzici pytlu s granulema a uz se frcelo

Zdeněk Málek

09. únor 2010 18:17:23

Pajo, já ti rozumím,takhle to vypadá, když se to naloží a jede se kopat,jen to radši vždy přetáhnu popruhem,ale policii se to vůbec nelíbí.Správně bych to měl vozit asi na vleku, ale na to není čas,když jsem na to sám..

Málče

paja- cz

09. únor 2010 18:26:54

ji... to je přesně ono! Všechno sebou

Jan Křesťan

09. únor 2010 18:45:54

to ja je do lzice vsechny nenarvu, ale clovek tolik jich nepotrebuje naraz, obcas jo, ale vetsinou se to nejak slozi nejhorsi je svahovka, to je zrout mista, na podkopu ji nerad vozim

paja- cz

09. únor 2010 18:50:30

jezdit se svahovkou je na ho... 4cx super je obzvláště vzadu těžkej a dost se to houpe, na delší přejezdy sundavám lopatu a rameno nadoraz ke kabině

Zdeněk Málek

09. únor 2010 18:55:57

já mám ke stroji 7 lopat,když to nabídnu na stavbě,hned se najde využití a přehodit je, když máš rychloupínač to je pohoda.Určitě je to lepší než vše dělat je 60.

Málče

reklama
reklama