bagry.cz / Fórum / bagry.cz / CAT M315-závady

CAT M315-závady

Pro přístup k diskuzním fórům musíte být přihlášeni. To můžete provést zde

Autor Zpráva

Marek Vlk

Marek Vlk
Členem od: 10.01.2010

10. březen 2010 17:04:15

Zdarec
Tak podle toho co mě vysvětloval Catrák tak nejjednodušší a nejběžnější je relátko.Potom odchází takový elektromagnetický kostky já je mám za schodama k nádrži hydrauliky,potom jsou tuším 3 čidla na pilotním tlaku (pilotní tlak ovládá všechny tyto funkce).Na tyhle čidla vedou vždy 3 dráty a první známka poruchy čidla je,že je proražený a olej sákne kolem konektorů.Jinak co se týče tý kontrolky nemáš jen prasklou žárovičku.Zespoda vyndáš 5 šroubků a vyndáš tu destičku a zkoukneš žárovišky.Jsou tam 24V 1,2W minicelosklo.Nechají se běžně koupit.Do nějakých větších zásahů bych se nepouštěl dokud to nenapíchne Catrák na diagnostiku a nezjistí přesnou závadu.Na těhle kolovejch otočákách je to vše dost komplikovaný až zbytečně si myslim.
Zatim

Pavel Svoboda

Členem od: 27.08.2010

29. srpen 2010 12:18:41

Zdar kolegové
mám kolovou M315 při vypnutí motoru se z výfuku vyvalí bílí kouř ,dřív to nedělalo neví někdo kde je chyba?

Marek Vlk

Marek Vlk

31. srpen 2010 20:09:04

Zdarec
A jinak tě to šlape normálně??Myslím výkon motoru atd.??Žere ti to olej?Nebo neni ten kouř cítit po naftě??Pak bys mohl mít třeba špatný vstřik a nafta by lítala až do výfuku.Já jsem si ničeho takovýho nevšiml mám na výfuku klapku.Kdyby něco tak dej vědět.Taky by mě to dost zajímalo.
Zatim a at se daří Marek

Marek Vlk

Marek Vlk

06. září 2010 13:26:22

Ahoj Pavle
Už se ti podařilo něco zjistit??
Zatim

reklama